Budva pod vodom

Budva pod vodom

Olujno nevrijeme koje i dalje tutnji Budvom, bukvalno je paralisalo saobraćaj u gradu, jer potoci vode su i do pola metra prekrili glavne gradske ulice.

Jaka kiša, koja već pola sata pada u gradu, donijela je brojne poteškoće vozačima, a vidljivost u gradu je mala.

Velike padavine, gotovo uvijek iznova u prvi plan stavljaju problem uređenosti potoka u gradu, koji su uslijed građevinske ekspanzije ili zatrpani, ili se lošije održavaju, pa dolazi nerijetko do izlivanja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja