“Etno večeri” u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva tokom avgusta i septembra nastavlja sa organizacijom manifestacije “Etno večeri” u Budvi i Petrovcu, koja će podrazumijevati nastupe muzičke klape “Castel Nuovo”, KC “Stara Budva” i ženske vokalne grupe “Harmonija”, prema sledećem rasporedu (avgust, septembar):



Muzička klapa “Castel Nuovo”

Šetalište u Budvi
Četvrtak, 29. avgust od 17.00h;

Stari grad i šetalište
Subotom i nedjeljom počevši od 1. septembra, od 17.00h, do kraja septembra;

Petrovačko šetalište
Utorkom i četvrtkom počevši od 3. septembra, od 17.00h, do kraja septembra;

KC “Stara Budva”

Plato između hotela “Mogren” i “Avala”
Četvrtak, 5. septembar od 20.00h;
Srijedom od 20.00h, do kraja septembra;

Ženska vokalna grupa “Harmonija”

Trg pjesnika
Četvrtak, 29. avgust od 20.00h.

Cilj ove manifestacije, koja se organizuje već više od 10 godina, je upoznavanje gostiju sa muzičkim i kulturnim nasljeđem našeg podneblja, kao i da boravak turista u Budvi tokom ovih mjeseci učinimo što ljepšim.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti