Print this page

Režim ljubavi zatvara "Grad teatar"

Festivala " Grad tetar" večeras će spustiti zavjese. Nakon 58 festivalskih dana, čast da zvanično zatvori XXXIII izdanje festivala ima predstava „Režim ljubavi“. Predstava je produkcija Ateljea 212 iz Beograda, rađena po tekstu Tanje Šljivar, a u režiji Bojana Đorđeva.

Na sajtu Ateljea 212, o predstavi je zapisano: „ Predstava Režim ljubavi je komedija kojom autorka teksta istražuje, analizira, komentariše i kritikuje različite aranžmane ljubavnog sparivanja u savremenom kulutrnom kontekstu instant komunikacija na društvenim mrežama, onlajn dejting sajtovima i aplikacijama, te problema uspostavljanja komunikacije među partnerima, onima koji participiraju u određenom ljubavnom aranžmanu: monogamna veza, serijska monogamija, veza sa preljubama, trijade, celibat, brakovi… do suočavanja sa fenomenom poliamorije (aranžmana koji podrazumijeva ljubavni – seksualni i emocionalni – odnos u kome učestvuje više subjekata u najrazličitijim vrstama sparivanja).“


Režiju je uradio Bojan Đorđev, dramaturgiju potpisuju Dimitrije Kokanov i Tanja Šljivar, scenografiju je uradio Siniša Ilić, kostimografiju Maja Mirković, a kompoziciju Luka Papić.
U predstavi igraju: Sofija Juričanin, Miloš Timotijević, Aleksandra Janković, Dejan Dedić i Jelena Ilić.

PODIJELI