Print this page

Opština obnovila parket u sali petrovačke osnovne škole

Predstavnici Opštine Budva na čelu sa predsjednikom Opštine Markom Carevićem posjetili su Osnovnu školu “Mirko Srzentić” u Petrovcu povodom investicije nadležnog Sekretarijata - obnove parketa u sportskoj sali.


Carević je istakao da je ova sala jako bitna i važna za naše najmlađe i da je posle trideset godina promijenjena podloga.

"Opština je investirala u najsavremeniju vrstu podloge na evropskom i svjetskom nivou.

Ova djeca će sada nesmetano moći da se bave fizičkim vaspitanjem, koje je ključno za njihov razvoj", naglasio je predsjednik Opštine Marko Carević.

Vukašin Mijatović, pomoćnik sekretara Sekretarijata za investicije kazao je da je 30.000 eura opredijeljeno za ovaj projekat, i da je isti završen prije početka školske godine kako su i planirali.

"U prethodnom periodu uloženo 120.000 eura u adaptaciju škola na teritoriji Opštine Budva, i ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti u tom pravcu.Renomirana francuska firma "Gerflor" je bila izvođač radova, i ova podloga se koristi za svjetska takmičenja u odbojci i rukometu", istakao je pomoćnik sekretara Sekretarijata za investicije.

"Opština je prepoznala da je ulaganje u djecu ulaganje u sigurnu budućnost", zaključio je direktor ove osnovne škole Miodrag Šćepanović.

PODIJELI