Realizovan projekat označavanja jednog dijela ruralnog područja Budve

Turistička organizacija opštine Budva realizovala je projekat označavanja jednog dijela ruralnog područja Budve sredstvima vizuelne komunikacije, dio Paštrovića, i postavila kombinovane putokazne table i klupe na sledećim lokalitetima:

  • Dvije kombinovane putokazne table na magistralnom putu Budva - Petrovac na skretanju za sela Kuljače i Kažanegre, kao i za manastire Vojnići i Duljevo;
  • Sedam putokaznih tabli sa pločicama za sela Kuljače, Kažanegre i Čelobrdo, kao i za manastire Vojnići, Duljevo i Rustovo;
  • Tri male putokazne table za označavanje proizvodnje sira, pružanje usluga smještaja i pješačkih staza;
  • Dvije table za vidikovce Čelobrdo i Duljevo;
  • Tabla dobrodošlice u selu Kuljače;
  • Dvije klupe na vidikovcu Duljevo;
  • Klupa na vidikovcu Čelobrdo.

 

 

Nakon realizacije projekta Signalizacije i obilježavanja građevina u Starom gradu, koji je naišao na veliki broj pohvala građana Budve, ovaj projekat predstavlja još jedan u nizu koji Turistička organizacija opštine Budva realizuje ili podržava, a koji doprinose unaprjeđenju i poboljšanju turističke ponude grada.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja