Diskoteke i lokali brze hrane porušeni

Budvansko šetalište izgleda sablasno - 20 provremenih objekata, otvorenih diskoteka, lokala brze hrane i trgovačkih radnji koje se nalaze u zoni morskog dobra porušeno je. Gomile šuta, polomljene metalne konstrukcije i inventara slika je šetališta. 

Vlasnici privremenih objekata koji su se našli u “crvenoj zoni” Plana privremenih objekata, obavezali su se Javnom preduzeću Morsko dobro da će do 20. oktobra ukloniti objekte, jer u suprotnom biće aktivirane garancije koje su dali.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja