Print this page

Super senior kartice za preko 3100 budvanskih penzionera

Opština Budva je prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat SUPER SENIOR KARTICA a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera. Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera putem kojih će se svakom od njih omogućiti popusti i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima. U kancelarijama Službe menadžera podijeljene su prve super senior kartice koje je penzionerima uručio predsjednik Opštine Budva Marko Carević

Predsjednik Opštine istakao je da je briga o penzionerimaiako nije primarno ovlašćenje lokalne samoupravejedan odprogramskih ciljeva njegove administracije kada su u pitanjugrađani BudveSenior kartice su prviali važan korak u poboljšanju standarda budvanskih penzionera i boljem kvalitetuživota naših starijih sugrađanaPenzioneri su to svojim dugimradom i doprinosom zajednici u potpunosti zaslužili” dodao je Carević pohvalivši istrajan rad Službe menadžera na ovomprojektu.

Predsjednik Udruženja penzionera Budve Nikola Zec, u ime budvanskih penzionera, izrazio je zahvalnost Opštini Budva i Službi menadžera na Super senior karticama.

Uz pomoć SUPER SENIOR KARTICE popusti na usluge se ostvaruju u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza. Opština Budva je organizovala sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima.   

Registracija penzionera i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8/6 TQ Plaza (VI sprat) svakim radnim danom od 10-14 časova. 

 

PODIJELI