Carević donirao svoju desetu platu

Predsjednik Opštine Marko Carević donirao je desetu platu sugrađaninu Iliji Šoljagi.

Petrovčanin Šoljaga boluje od multiple skleroze i otežano se kreće, a pred njim je i liječenje u Banji Gornja Trepča u blizini Čačka, što značajno opterećuje skromna porodična primanja.

Predsjednik je ovom donacijom nastavio da ukazuje na probleme sugrađana koji se suočavaju sa teškim zdravstvenim ili materijalnim nevoljama dajući im kao simboličan znak pažnje svoju mjesečnu zaradu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja