Za pedijatrijsko odjeljenje 20 hiljada

Opština Budva traži izvođača radova za renoviranje pedijatrijskog odjeljenja Doma zdravlja Budve, za šta je opredijelila 20 hiljada eura.

Ponude na tender koji je raspisan 1. januara, a dokumentacija na opštinskom sajtu objevljena prekjučeje, dostavljaju se do sjutra. Očekuje se da će radovi biti gotovi za 15 dana.

Ministarstvo zdravlja , kako se moglo čuti na minulom skupštinskom zasijednju nije ni eura opredijelilo za sanaciju zdravstvenih ustanova u metropoli turizma, koje su u krajnje lošem stanju. nerijetko na društvenim mrežamna se objavljuju fotografiije prostorija unutar Doma zdravlja , koji vapi za lkompeletnim renoviranjem. Opština sa svoje strane nije dužna da izdvaja novaca za zdravstvene ustanove.

Građanski pokret URA zahtijevao je od lokalne uprave da se u budžetu za narednu goodinu za zadravstvene ustanove izdvoji onoliko novca koliko je utrođeno za renoviranje manastirskih kompleksa Podlastva i Stanjevići.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja