Kraljičina plaža na listi razvojnih projekata

Vlada je juče prihvatila Predlog za kandidovanje projekata na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma.

Uvršteni su sljedeći projekti: Izgradnja hotela „Breza“, Kolašin, po kondo modelu poslovanja; Izgradnja hotela „Kraljičina plaža“, Miločer, Budva, po mješovitom modelu poslovanja; i Izgradnja hotela „Durmitor Hotel and Villas“, Žabljak, po mješovitom modelu poslovanja.


Na sjednici Vlade Usvojena je i Informacija u vezi sa zahtjevom privrednog društva „SUNRAF beach properties“ d.o.o. iz Podgorice za kandidovanje na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma. U okviru diskusije potvrđen je predlog Ministarstva održivog razvoja i turizma da se ne prihvata prijava ovog projekta, imajući u vidu da je u postupku ocjene ispunjenosti uslova konstatovano da se objekat nalazi u odmakloj fazi izgradnje, a da je cilj Odluke da se podstakne razvoj novih projekata koji su u inicijalnoj fazi, čija bi se realizacija podstakla i osigurala ulozima lica koja ispunjavaju uslove za sticanje državljanstva prijemom, po osnovu realizacije posebnog programa ulaganja.

 

VEZANO: Vuksanović aminovao Statisovu Kraljičinu plažu koja je protivna Prostornom planu

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja