Voda je ponovo za piće

Voda sa lokalnih vodoizvorišta u Opštini Budva, od ovog trenutka je ponovo bistra i korisnici je mogu koristiti za piće.


Ipak, potrošači u naseljima: Prijevor, Seoce, Svinjišta i Jaz, snabdjevaju se posredstvom regionalnog sistema, te istu i dalje mogu upotrebljavati isključivo uz prethodno prokuvavanje. Direktno iz slavina, mogu je koristiti kao tehničku.
Kolege iz Regionalnog vodovoda podsjećaju, da su svi drugi parametri pijaće vode iz sistema regionalnog snabdjevanja, u granicama dozvoljenih vrijednosti.

Korisnike u naznačenim naseljima,kod kojih je pristutna povećanja mutnoća pitke vode, redovno ćemo obavještavati o situaciji na terenu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja