Voda je za piće

Voda sa lokalnih vodoizvorišta, opet je za piće.

Parametri mutnoće u zakonom dozvoljenim granicama.
Iz sistema regionalnog vodovoda(Prijevor, Seoce, Svinjista i Jaz); usred povecane mutnoće i dalje ne moze da se konzumira, bez prokuvavanja .
S obzirom na ogromne kolicine kiše; situaciju sa pijacom vodom i dalje prate, saopštili su iz Budvanskog Vodovoda.

Takođe, voda iz sistema regionalnog snabdjevanja za potrosace u Budvi je PONOVO BEZBJEDNA ZA PICE.
“Kako javljaju kolege iz Regionalnog vodovoda, parametri mutnoce su u granicama zakonski dozovljenim. Korisnici u naseljima: Prijevor, Seoce, Svinjista i Jaz vodu sada, bez bojazni mogu konzumirati”, saopštili su iz budvanskog “Vodovod”DOO

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja