Pukla cijev, dio Petrovca bez vode

Zbog havarije na glavnoj cijevi na šetalištu u Petrovcu , jedan dio potrošača, neće imati danas vodu.

“Bez napajanja su korisnici: od “Crvene komune” do hotela“Palas”, Čačanske , “Le ponte” I zgrade oko prodajnog objekta“Voli”, manji broj stambenih jedinica , te jedan dio privatnih u naselju “Stupovi” .”, saopštili su iz budvanskog Vodovoda.

Vozila službe za zaštitu i spasavanje, naizmjenično ćesnadbjevati potrošače, kako bi se djelimično premostio, problem sa snabdjevanjem.
“Zbog rezanja površinskog sloja I dubine na kojoj se cijev nalazi, normalizacija u vodosnabdjevanju, očekuje se u večernjim satima, Molimo potrošače za razumijevanje I strpljenje”, navode iz Vodovoda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja