Rekonstruišu krov petrovačke OŠ "Mirko Srzentić"

Opština Budva zakjlučiće ugovor sa podrgoričkom firmom "Incom" koja je prvorangirana na tenderu za izbor najpovoljnijeg ponuđača za rekonstrukciju krova petrovačke Osnovne škole "Mirko Srzentić".

Podgorička firma ponudila je da sve građevinske radove obavi za 12.559 eura. Loklana uprava je za ove radove ponudila maksimalnu cijenu od 15 hiljada eura.

Ovim se nastavljaju radovi na rekonstrukciji jeidne osnovne škole u Petrovcu, a Opština je ranije finansirala i obnovu parketa u fiskulturnoj sali.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja