“Put ljubavi” otvorio Božićnu pjacetu u Budvi i najavio jednu ljepšu Novu godinu

Na svečan i možda najljepši način u Budvi je juče započeo raznovrstan muzički i zabavni program koji je Turistička organizacija opštine Budva pripremila za svoje goste i sugrađane tokom božićnih i novogodišnjih praznika.

Program ovogodišnje “Božićne pjacete” otvorili su mališani vrtića “Moj svijet” koji su, na dan kada vjernici katoličke vjeroistpovjesti slave Božić, u ovim blagim danima svima poslali divnu poruku.

“Put ljubavi" je poruka za novogodišnju čaroliju u kojoj se nalazimo, za jednu ljepšu, ljubavniju i zdraviju Novu godinu”, istakla je Valentina Relković Radonjić, psihoterapeut i autor predstave koju su izveli mališani uzrasta od dvije do pet godina i dodala da je poruka da “svako živi prije svega svoj život, ali da smo tu jedni za druge i da je u novoj godini važno da se svi više vidimo, uvažimo, poštujemo i volimo.”


Nakon predstave ispred budvanskog Starog grada začuli su se divni raskošni glasovi članova popularne splitske klape “Contra” čiji je repertoar obuhvatao neke od najljepših i svevremenih hitova našeg regiona.

“Božićna pjaceta”, koju Turistička organizacija opštine Budva organizuje u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve, podrazumijevaće i besplatno klizalište na otvorenom koje će raditi ispred Starog grada od 4. do 26. januara, te nastupe ansambla “Toć”, klape “Harmonija”, Mića Vujovića, Gradske Muzike Budve, kao i najpoznatije crnogorske grupe “Perper”, čiji će koncert obilježiti doček Nove godine po Julijanskom kalendaru. Kućice članova Udruženja ugostitelja Budve obogatiće gastronomsku ponudu Budve u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika i nudiće raznovrsne delicije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja