Voda nije za piće u Budvi

Voda nije za piće u Budvi

Zbog atmosferskih padavina, u dijelu opštine Budva: područje Budve i Bečića, došlo je do zamućenja vode za piće, tako da se od danas ona ne preporučuje za korišćenje, odnosno kao takva nije za konzumiranje.

Direktor gradskog Vodovoda Milenko Medigović potvrdio je za Primorske novine da je riječ o manjem zamućenju, te da je preventivno bolje da stanovništvo ne pije vodu, dok zamućenje ne prođe.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja