Turistička organizacija plaća gotovo 11 hiljada eura za gastro vodič

Turistička organizacija Budve zaključila je ugovor sa podgoričkom agencijom DAA Montenegro kojoj je povjerila izradu "Gastro vodiča".

Iz kase ove lokalne TO za ovu namjenu biće izdvojeno 10.925,09 eura sa uračinatim PDV-om.

"Predmet javne nabavke je nabavka uslkuge izrade " gastro vodiča- tekstualno, fotografski i video. Rok izvršenja usluge je 15. maj 2020.", navodi se između ostaloga u ugovoru koji je potpisala direktorka Maja Liješević.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja