Print this page

Opština donirala budvanskoj policiji kariticu od 300 eura za gorivo

Opština Budva doniraće platnu karticu za gorivo u mjesečnom iznosu od po 300 eura budvanskom Centru bezbjednosti, kao jedan vid saradnje u stvaranju “kvalitetnog i bezbjednosnog ambijenta i imovinske sigurnosti svih građana”. To se navodi u odluci koju je potpisao gradonačelnik Marko Bato Carević.

Donacija, kako se navodi u odluci, se odnosi na period od 1. februara do 31. Decembra ove godine.


Centar bezbjednosti Budva se obavezuje da će donirano gorivo upotrijebiti isključivo na ime pojačanih aktivnosti u svim segmentima bezbjednosne sigurnosti svih građana i gostiju na području opštine Budve I da ono neće biti upotrijebljeno u druge svrhe. Budvanska policija obavezuje se da će jesečno dostvaljati izvještaj o utrošku goriva Sekretarijatu za lokalnu smaoupravu , koji će sadržati registarski broj tablica vozila kojem je gorivo točeno, datum točenja, količinu i potpis ovlašćenog lica. Opština Budva zadržava pravo da izmijeni limit “, navodi se u odluci koju je potpisao prvi čovjek Budve.


Na ovakvu odluku, kako se navodi u obrazloženju, Opština se odlučila kako bi pomogla budvanskoj policiji čiji se obim posla višestruko uveća tokom ljetnje sezone.

PODIJELI