Od danas možete kupovati akcije Sveti Stefan hotela

Montenegroberza je objavila da će akcije kompanije Sveti Stefan hoteli AD Budva (tržišni simbol: SSHO) u danas biti uključene na Slobodno tržište berze.

Riječ je o komapaniji koja je nastala izdvajanjem iz Hotelske grupa Budvanska rivijera i gazduje grad hotelom “Sveti Stefan” i Vilom Miločer.

Ukupna kapitalna vrijednost kompanje iznosi 25,85 miliona eura kroz 8.110.763 akcija, nominalne vrijednosti 3,187 eura.

 

foto: Miloš Ćetković 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja