Print this page

Obavještenje o korišćenju Omladinskog kluba Budva

Sekretarijat za društvene djelatnosti obavještava mlade uzrasta od 15-30 godina, organe lokalne uprave, organe državne uprave, nevladine organizacije, studenske i učeničke parlamente i druga pravna lica koja se bave omladinskim radom, da Omladinski klub Opštine Budva mogu koristiti bez naknade radnim danima u terminu od 12-20 časova, radi održavanja radionica, seminara, edukacija, sastanaka i slično, koje se organizuju u cilju podsticanja i unapređenja razvoja omladinske politike, omladinskog rada, praćenja i evaluacije lokalnog akcionog plana za mlade, jačanja saradnje i unapređenja položaja mladih i sprovođenja omladinskih aktivnosti.


U cilju dostupnosti svim mladima, organizovane aktivnosti treba da budu besplatne.

Sekretarijat za društvene djelatnosti odobrava korišćenje Omladinskog kluba prema redosljedu podnošenja zahtjeva i slobodnim terminima, a u skladu sa kapacitetom i tehničkim mogućnostima prostora Omladinskog kluba.

Zahtjev za korišćenje Omladinskog kluba podnosi se Sekretarijatu za društvene djelatnosti u pisanoj formi na e-mil adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili neposredno predajom zahtjeva na šalter Građanskog biroa Opštine.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon broj 078119688 ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PODIJELI