Budva uspješno predstavljena na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva tokom četiri dana samostalnog nastupa na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održao od 20. do 23. februara, uspješno je predstavila kompletnu turističku ponudu budvanske rivijere, prirodne ljepote, plaže, istorijske spomenike, događaje iz oblasti kulture, zabavne manifestacije, gastronomsku ponudu i smještajne kapacitete.

Na prostoru od 105 kvadrata moderno dizajniranog štanda u hali 1 beogradskog sajma, pored predstavnika Turističke organizacije Budve, bili su prisutni i predstavnici lokalne samouprave i turističke privrede Budve - Villa Geba/Sv.Stefan, hotel “Melia”/Petrovac, hotel “Park”/Budva, hotel “WGrand”/Petrovac, hotel “Pozzo”/Budva, hotel “Aleksandar”/Rafailovići i TA “Explorer Montenegro”.

Prvog dana sajma, na štandu Turističke organizacije Budve, organizovan je koktel za prijatelje i predstavnike medija kojem su prisustvovali i mnogobrojni turistički poslenici iz Crne Gore i Srbije, kao i Ambasador Crne Gore u Srbiji – Tarzan Milošević. Atmosferu je primorskim pjesmama uljepšao ansambl “Kult” iz Beograda.

„Imajući u vidu da Srbija predstavlja veoma značajno tržište za nas, Turistička organizacija opštine Budva pristupa sa posebnom pažnjom promociji u ovoj zemlji. Tokom prošle godine, gosti iz Srbije su bili na drugoj poziciji po broju dolazaka i broju noćenja, ostvarivši blizu milion noćenja. Vjerujemo da će srpski turisti i u toku naredne ljetnje sezone biti u samom vrhu po broju dolazaka i noćenja na budvanskoj rivijeri“, istakla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva.

Drugog dana, štand je posjetila i Lena Kovačević, poznata džez pjevačica iz Beograda.

Svakog dana trajanja sajma organizovana je nagradna igra, a svi pratioci Facebook i Instagram stranice Turističke organizacije Budve (budva.travel) koji su se fotografisali na štandu, bili su u prilici da osvoje vrijedne nagrade koje su pripremili predstavnici TOB-a u saradnji sa turističkom privredom grada. Aranžmane u hotelima poklonili su: Villa “Geba”, hotel “Splendid”, Hotel “Aleksandar” u Rafailovićima, hotel “Falkensteiner” Montenegro, hotel “WGrand”, hotel “Tre Canne”, hotel “Budva”, hotel “Park”, hotel “Obala”. Srećnim dobitnicima večere u svojim objektima poklonili su restorani: “Porto”, “Obala”, “Jadran”, “Zeleni gaj” i “Tropico”. Besplatne komplete karata za 6. Sea Dance poklonila je EXIT fondacija, a Aqua park u Budvi takođe je poklonio besplatne ulaznice.

Turistička organizacija opštine Budva u Beogradu je prvi put predstavila nove kataloge aktivnog odmora, plaža i privatnog smještaja, a na LED ekranima na štandu brojni posjetioci su imali priliku da vide i nove video materijale.

Na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je ove godine organizovan pod sloganom „Put pod noge”, turističku ponudu predstavilo je više od 900 izlagača iz 40 zemalja, uz prisustvo značajnog broja poslovnih posjetilaca iz svih djelova svijeta.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja