Budvani krijumčarili cigarete

Budvanska policija je po nalogu kotorskog tužilaštva izvršila je pretres lokacija koje koriste S.P. (62) i V.P. (53) iz Budve. Policijski inspektori su pronašli i oduzeli cigarete bez akciznih markica ukupne vrijednosti oko 3.000 eura.


"Policija je nadležnom tužilaštvu protiv ova dva lica podnijela krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krijumčarenje na nači što su, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu u svojoj kući preprodavali cigarete bez akciznih markica", saopšteno je iz Uprave policije.

Akcija “Lovćen” sprovedena je u okviru obavještajnog projekta „Merlin“ , koji će biti nastavljena u narednom periodu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja