Za mjesne zajednice 40 hiljada eura

Predsjednik Opštine Marko Carević donio je odluku o raspodjeli novčanih sredstava za redovnu djelatnost mjesnih zajednica.

Budžetom je za ovu godinu opredijeljeno 40 hiljada eura. Sredstva se raspoređuju pojedinačno mjesnim zajednicama na ime rashoda za utrošak električne energije , za telekomunikacija, za gorivo, na ime zakupa poslovnog prostora...

Pogledajte u cjelosti odnijetu odluku:

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja