Za vatrogasno vozilo 175 hiljada eura

Opština Budva raspisala je tender za nabavku vatrogasnog vozila - cistijerne za šta je izdvojila 175 hiljada eura. Terensko vozilo namijenjeno je Službi zaštite i spasavanja.

"Ponuđači su dužni da u ponudi dostave izvode iz kataloga ili izvode sa zvaničnog sajta proizvođača vozila, iz kojih je moguće utvrditi karakteristike vozila u odnosu na parameter koje je naručilac naveo u koloni - bitne karakteristike predmeta nabavke, u tehničkoj specifikaciji", navodi se u tenderu.


Ponuđač je dužan dostaviti bezuslovnu i na prvi poziv naplativu garanciju ponude u iznosu od 2 % procijenjene vrijednosti javne nabavke.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja