Pošta vrši isplatu penzija isključivo preko dostavne mreže (poštara) na kućnu adresu

Saglasno preporukama Vlade Crne Gore za sprovođenje privremenih mjera, Pošta Crne Gore je dala obavještenje za građane da će redovna isplata penzija i drugih naknada - novčanih primanja, za februar 2020. godine, početi u četrvrtak - 19.03.2020. godine, isključivo preko dostavne mreže (poštara) na teritoriji Crne Gore

Takođe su uputili Apel na sve korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja da se uzdrže od dolazaka na šaltere Pošte Crne Gore jer će svoje novčano primanje dobiti preko dostavne mreže (poštara) na kućnu adresu.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Službi za brigu o korisnicima Pošte Crne Gore na broj 19895.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja