Mjere Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje Opštine Budva

Povodom nastale epidemiološke situacije, Opštinski tim za zaštitu i spašavanje obavještava građane Budve o sljedećem:

Tokom prethodne noći dezinfikovane su ulice Svetog Stefana, Petrovca i Pržna, a večeras, od ponoći, D.O.O. Komunalno Budva će nastaviti sa dezinfekcijom gradskih ulica, javnih površina i parking prostora na površini opštine Budva.
Nacionalni koordinacionog tim apeluje na građane da će osobe koje se ne budu pridržavale izrečenih mjera izolacije biti kažnjene.
Nadležni inspekcijski organi prate postupanje po naloženim naredbama/mjerama, a svaki oblik nepostupanja po mjerama i naredbama Vlade i Nacionalnog koordinacionog tima podliježe krivičnoj odgovornosti, u skladu sa čl. 287 i 302 Krivičnog zakonika Crne Gore.
Mole se građani Budve da ne ostavljaju kabasti materijal na nepropisnim mjestima zbog novonastale situacije, jer D.O.O. Komunalno nije u mogućnosti da isti odveze.

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje korigovaće postojeće i, po potrebi, donositi nove mjere u skladu sa mjerama Nacionalnog koordinacionog tima i stanjem epidemiološke situacije u Crnoj Gori.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja