HG Budvanska rivijera donirala deset hiljada eura

Poštujući napore i brojne aktivnosti Vlade Crne Gore na suzbijanju širenja korona virusa u Crnoj Gori, Hotelska grupa “Budvanska rivijera”, doniraće iznos od 10.000,00 eura Nacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznih bolesti.


Ova novčana sredstva namijenjena su za nabavku prioritetno neophodne medicinske opreme u prevenciji i liječenju građana Crne Gore od bolesti COVID-19 koju izaziva korona virus.


Ovih dana, svijet se suočava sa opasnim posljedicama pandemije korona virusa, te stoga Hotelska grupa “Budvanska rivijera” apeluje na građane da se pridržavaju preventivnih mjera Vlade Crne Gore te preporuka Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore, i tako pokažu ličnu odgovornost prema sebi i najbližima, a time i prema cijelom društvu.


Kao kompanija koja aktivno učestvuje u razvoju društvene zajednice, najveća crnogorska hotelska grupacija, poziva na visoku ozbiljnost i odgovorno sagledavanje novonastale situacije. Zato se aktivno pridružila kampanji #OstaniDoma i sprovela sve potrebne aktivnosti shodno mjerama nadležnih državnih institucija.


- Sve što preduzmemo danas u zajedničkoj misiji borbe protiv korona virusa, znači da ćemo uskoro imati “zdravo” sjutra. A samo u zdravoj budućnosti možemo da nastavimo sa životnim i profesionalnim aktivnostima, i to još bolje, kvalitetnije i odgovornije nego što smo činili ranije. Zato, hajde da se ujedinimo kao nikada do sada, neka svako učini što od njega zavisi – sačuvajmo ljudski život kao najvažniju od svih vrijednosti. Ostanimo doma! - poručuju iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja