SBbet donirao 20.000 eura za borbu protiv korone

"Sporting Group" doo je uz veliku zahvalnost na požrtvovanom, predanom i neumornom radu i svim naporima, koje Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti ulaže da građane Crne Gore zaštite od novog korona virusa donirao 20.000 eur tom tijelu uplatom na žiro račun koji je za ovu namjenu posebno otvoren (510-117161-85).

 

"Sa velikim ponosom prema našim internacionalnim partnerima komuniciramo da je Vlada Crne Gore reagovala brzo i efikasno, da sprovodi sve mjere koje su u njenoj moći da zaštiti naše građane - i one u zemlji, a i u inostranstvu. Na tome Vam, ispred svih nas u SBbet-u, od srca zahvaljujem." saopštio je direktor kopanije Alesandar Špadijer u saopštenju Sporting grupe."Svjesni smo da je borba protiv pandemije borba koju dobijamo samo ako djelujemo zajedno. Osim toga što smo podstakli naše zaposlene da rade od kuće i time minimiziraju društvene kontakte, vodićemo i računa o tome da sačuvamo njihova radna mjesta.
Naša obaveza - ne samo kao društveno odgovorne kompanije, već i kao člana ovog društva - je da Nacionalnom koordinacionom tijelu pomognemo koliko je to u našoj moći. Još jednom, veliko hvala za Vaš rad!" naveli su još u saopštenju.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja