Print this page

SBbet donirao 20.000 eura za borbu protiv korone

"Sporting Group" doo je uz veliku zahvalnost na požrtvovanom, predanom i neumornom radu i svim naporima, koje Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti ulaže da građane Crne Gore zaštite od novog korona virusa donirao 20.000 eur tom tijelu uplatom na žiro račun koji je za ovu namjenu posebno otvoren (510-117161-85).

 

"Sa velikim ponosom prema našim internacionalnim partnerima komuniciramo da je Vlada Crne Gore reagovala brzo i efikasno, da sprovodi sve mjere koje su u njenoj moći da zaštiti naše građane - i one u zemlji, a i u inostranstvu. Na tome Vam, ispred svih nas u SBbet-u, od srca zahvaljujem." saopštio je direktor kopanije Alesandar Špadijer u saopštenju Sporting grupe.



"Svjesni smo da je borba protiv pandemije borba koju dobijamo samo ako djelujemo zajedno. Osim toga što smo podstakli naše zaposlene da rade od kuće i time minimiziraju društvene kontakte, vodićemo i računa o tome da sačuvamo njihova radna mjesta.
Naša obaveza - ne samo kao društveno odgovorne kompanije, već i kao člana ovog društva - je da Nacionalnom koordinacionom tijelu pomognemo koliko je to u našoj moći. Još jednom, veliko hvala za Vaš rad!" naveli su još u saopštenju.

 

 

PODIJELI