Međunarodna plesna radionica u Tivtu

Međunarodna plesna radionica u Tivtu

Međunarodna plesna radionica u organizaciji kluba “Enigma”, počinje sjutra u Tivtu i trajaće do nedjelje. Radionica je otvorena za plesače, takmičare, instruktore, nastavnike, trenere kao i za sve ljubitelje plesa i pokreta. Instruktori će biti beogradski trener, Darko Manasić i Parižanin, Aleksandar Josipović, višestruki prvak Srbije i Jugoslavije, šampion Mediterana i plesni pedagog koji je radio brojne radionice u Francuskoj, SAD, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Holandiji, Finskoj, Španiji. Josipović je objavio dvije knjige iz oblasti plesne pedagogije, preporučenih od strane UNESCO- a, u kome je on član Međunarodnog odbora za ples.  

Teme ovog plesnog seminara su: atraktivnost na sceni, kako biti atraktivan plesač, koreograf, plesni učitelj, kako takvo znanje primjeniti u svakodnevnom životu. Radionice će se održavati u Upravnoj zgradi Porto Montenegra, sjutra od 17 do 20 i u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati.

U organizaciji Druge međunarodne plesne radionice u Tivtu, plesnom klubu “Enigma” su pomogli Opština Tivat, JP Vodovod i kanalizacija, Centar za kulturu, To Tivat i HTP “Mimoza”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja