Porto Montenegro otvorio međunarodnu kancelariju u Moskvi

Porto Montenegro otvorio međunarodnu kancelariju u Moskvi

Porto Montenegro je prošle sedmice otvorio prvu međunarodnu kancelariju van Crne Gore – u Moskvi. Kancelarija će imati za cilj promociju naselja i marine, uspostavljanje međunarodne saradnje sa moskovskim privrednicima, kao i obezbjeđivanje usluga vlasnicima stanova sa sjedištem u Rusiji. Kancelarija će biti i svojevrsni press centar, u kome će mediji iz Moskve moći da dobiju najnovije informacije iz Porto Montenegra i Crne Gore.

Press konferenciji, koja je povodom otvaranja kancelarije organizovana krajem prošle sedmice u Moskvi, prisustvovali su predstavnici najprestižnijih ruskih medija kao što su Robb Report, Yachting, Motorboat, PORT magazine, Object, Departure…

 

Izbor Moskve za otvaranje prve međunarodne kancelarije je bio logičan slijed poslovnih koraka, s obzirom na jasan odraz posvećenosti ruskom tržištu, u trenutku kada cijeli projekat ulazi u fazu brzog rasta, sa novim Regent hotelom, rezidencijalnim kompleksom Ksenija, preko 250 postojećih vezova, i više od 170 novih koji će biti izgrađeni u 2014.-oj godini.

    

Naša namjera je da kancelarija u Moskvi bude mjesto susreta sa novim klijentima, sa ciljem da na najefikasniji način predstavimo pounudu marine i naselja, ali i Tivta čitave Crne Gore kao nove luksuzsne destinacije na Mediteranu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja