Donacija za Dom zdravlja i kotorsku bolnicu

Predstavnice gradjevinske kompanije “Alart centar CG” i salona “Kamalaya” uručile budvanskom Domu zdravlja i kotorskoj Opštoj bolnici donaciju od 40 zaštitnih odijela i više od stotinu maski namijenjenih za zdravstvene radnike i osoblje ovih zadravstvenih ustanova.

Prema riječima direktorke prodaje kompanije Ane Golubović Ramaj 26 zaštitnih odijela i maske su napravile radnice.


“Ovo je samo prva u nizu donacija, već je u toku izrada još 20 zaštitnih odijela, koje zdravstveni radnici mogu koristiti. Mi smo obezbijedili materijal i naša saradnica nam šije odijela i maske. Želja nam je i da druge firme i investitori u Budvi se priključe i obezbijedimo što više opreme za osoblje Doma zdravlja i kotorske Opšte bolnice, jer ova teška situacija pokazala je solidarnost ljudi u Budvi i Crnoj Gori”, kazala je Golubović Ramaj.
Ukrajinska državljanka Oksana Oliyarshook, vlasnica salona “Tai masaže Kamalaya” donirala je 14 zaštitnih odijela i maske za bolnicu u Kotoru i pedijatriju i laboratoriju Doma zdravlja Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti