Obavještenje za privredna društva, preduzetnike i zaposlena lica koja obavljaju auto- taksi prevoz na teritoriji opštine Budva

Sekretarijat za privredu, kao nadležan organ lokalne samouprave, koji vrši poslove obrade i donošenja rješenja o izdavanju licenci, izvoda licenci i taksi legitimacija za obavljanje javnog prevoza u unutrašnjem drumskom saobraćaju , obavještava privredna društava, preduzetnike i zaposlena lica koja obavljaju auto–taksi prevoz na teritoriji opštine Budva, da je na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Ministarstvo zdravlja donijelo Naredbu za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog korona virusa (“Službeni list CG” br. 30/20 od 07.04.2020. god.), kojom je u u članu 1, stav 1, alineja 3 definisano da:

“Licence, izvodi licenci i druga dokumenta za javni prevoz putnika i tereta u međunarodnom, unutrašnjem i unutrašnjem lokalnom drumskom saobraćaju, a kojima je istekao rok važenja, smatraju se važećim do 30. juna 2020. godine”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja