Investiciono razvojni fond ponudio novu kreditnu liniju

Nova kreditna linija za likvidnost namijenjena je preduzećima kako bi ublažila i smanjila posljedice izazvane pandemijom korona virusa. S obzirom na to da nisu sva preduzeća u istoj poziciji IRF će analizirati svako preduzeće i na taj način voditi računa o prioritetima.

Sredstva kredita se mogu koristiti za:


✅ nabavku zaliha robe, sirovina, repromaterijala i poluproizvoda;
✅ isplatu neto zarada zaposlenima za period trajanja mjera zaštite (za period do 3 mjeseca, za korisnike kredita koji uredno izmiruju neto zarade);
✅ troškovi zakupa za period trajanja mjera zaštite (za period do 3 mjeseca)

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja