Sekretarijat za investicije: Gotov još jedan infrastrukturni projekat

Uskoro otvaranje  II faze ulice S 40-40 u okviru DUPa Bečići koja povezuje ul. Dionisija Mikovića, preko Tršljikovice, sa naseljem Ivanovići saopšteno je Primorskim novinama u Sekretarijatu za investicije

 Opština Budva, preko sekretarijat za investicije je uladila projektnu dokumentaciju za cijelu ulicu u dužini od 1,35 km, dok se upravo završavaju radovi na izgradnji II faze.. Ulica je projektovana sa dvije saobraćajne trake, ukupne širine 6,00 metara i trotoarom širine 2,00 metra. Radovi na izgradnji ulice S 40-40 su završeni, i izvedeni su shodno projektnoj dokumentaciji. U ulici je postavljenja cjelokupna vodovodna i kanalizaciona infrastruktura, rasvjeta, a takođe je položen i optički kabal. Vrijednost izvedenih radova sa nadzorom je oko 225.000,00 €.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja