Otkrili ko je zapalio tendu

Otkrili ko je zapalio tendu

Inspektori hercegnovske policije juče su podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv R.V. (18), M.M. (24) i A.P. (22), svi nastanjeni u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se, da su R.V., M.M. i A.P., 12. oktobra 2013. godine, oko 00,40 časova, po prilasku ugostiteljskom objektu „Time –out“ lociranom u ulici Luke Matkovića u Herceg Novom – vlasništvo košarkaškog kluba „ABS Primorje“ iz Herceg Novog, zapalili platnenu tendu koja se nalazi sa spoljne strane pomenutog objekta.

 

R.V., M.M. i A.P. su, kako se sumnja, nakon što je plamen zahvatio veći dio tende i proširio se prema krovnoj konstrukciji pomenutog objekta, pobjegli sa lica mjesta.

 

U požaru kojim je bio zahvaćen pomenuti ugostiteljski objekat, a koji je potom lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja Herceg Novi uz svesrdnu pomoć građana, oštećene su u znatnoj mjeri drvena krovna konstrukcija i elektro-instalacija pomenutog objekta.

 

Policijski službenici su odmah po saznanju za pomenuti događaj izašli na lice mjesta, obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom, izvršili uviđaj i preduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvjetljavanju pomenutog događaja.

 

Preduzete policijske mjere i radnje ukazuju na sumnju da su R.V., M.M. i A.P. počinili pomenuto krivično djelo.

 

Od R.V., M.M. i A.P. su prikupljena obavještenja na okolnosti događaja.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja