Vrijednost HTP Miločer 7.3 miliona eura

Vlada je donijela Odluku o izmjeni i dopuni Statuta Hotelsko turističkog preduzeća „Miločer” društvo sa ograničenom odgovornošću, Budva.

Kako bi se utvrdila tržišna vrijednost imovine preduzeća, izvršilo usklađivanja stvarnog stanja sa poslovnom evidencijom i izvršio upis kapitala preduzeća kod CRPS-a, Društvo je angažovalo nezavisne licencirane ovlašćene procjenitelje za procjenu materijalne imovine - nekretnina i opreme i procjenu kapitala Druš¸¸tva. Osnovni kapital procijenjen je na iznos od 7.341.491,84, a, s obzirom na to da je imovina društva u cjelosti izdata u dugoročni zakup na period od 42 godine, počev od 2007. godine, privrednom društvu Adriatic Properties d.o.o., tržišna vrijednost nepokretnosti je dobijena kroz primjenu prinosnog pristupa. Takođe, uvažavajući svrhu izrade procjene, predmetne nekretnine su posmatrane sa stanovišta zatečenog stanja („as is”), bez obzira što u ovom trenutku iste nijesu u svojoj najboljoj upotrebi, već se očekuje maksimiziranje njihove produktivnosti kroz izgradnju i dodatna investiranja od strane Zakupca

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja