Potrošačka korpa teška 800 eura

Potrošačka korpa teška 800 eura

                                                                       

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za mjesec septembar 2013. godine iznosila je 800,8 eura, od čega se na hranu i bezalkoholna pića odnosi 250,5 eura, na neprehrambene proizvode i usluge 353,0 eura i vrijednost imputirane rente 197,3 eura, saopšteno je iz MONSTAT-a.

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u mjesecu septembru 2013. godine, u odnosu na avgust 2013. godine zabilježila je rast od 0,05%. Vrijednost minilmalne potrošačke korpe za hranu i bezalkoholna pića u mjesecu septembru 2013. godine, u odnosu na avgust 2013. godine, zabilježila je pad od 1,3%.

 

Vrijednost minilmalne potrošačke korpe za neprehrambene proizvode i usluge, u odnosu na avgust 2013. godine, zabilježila je rast od 0,4%, dok je vrijednost imputirane rente u odnosu na avgust 2013. godine zabilježila rast od 1,2%. Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u septembru 2013. godine, u odnosu na septembar 2012. godine, povećana je za 0,9%, dok je u odnosu na decembar 2012. godine povećana za 0,2%.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja