Predstave za djecu na Akademiji znanja

Nakon vrlo uspješnih predstava za djecu, koje su se održale na Akademiji znanja Budva prošlog mjeseca, popularni glumac Radojica Stanković - Šanta Panta ponovo gostuje u četvrtak 31. oktobra.

Ovoga puta odigraće predstavu „Voli da te vole", po tekstu Tode Nikoletića, u sljedećim terminima: 10 h, 11h 15min i 12 h 30 min.

 

Predstava je namijenjena učenicima prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda budvanskih osnovnih škola.

 

"Voli da te vole" govori o odrastanju, tj. kako smo nastali, sa jednom zanimljivom formom scenografije, koja izgleda kao knjiga, i kako koja stranica preovlađuje, tako se, na humorističan način, ređaju slike.

 

Ova monodrama - mjuzikl traje 40-tak minuta i nosi sa sobom prvu nagradu festivala u Moskvi, Sarajevu i prvu nagradu publike u Subotici.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja