Hotelska grupa Regent Hotels & Resorts počinje sa regrutovanjem kadrova u novom hotelu

Hotelska grupa Regent Hotels & Resorts počinje sa regrutovanjem kadrova u novom hotelu

Menadžment hotelske grupe Regent Hotels & Resorts počeo je kampanju regrutovanja kadrova u Crnoj Gori, sa pozivom zainteresovanim kandidatima da se prijave za slobodna radna mjesta i postanu dio njihovog internacionalnog poslovnog tima u novom Regent Porto Montenegro Hotel & Residences. Otvaranje novog hotela ove prestižne azijske hotelijerske grupe, koja je sinonim za glamur, sofisticiranost i besprekornu uslugu, planirano je u ljeto 2014. godine u naselju Porto Montenegro u Tivtu.

Menadžment hotela, tokom novembra i decembra, regrutovaće kandidate za pozicije finansijskog kontrolora, direktora prodaje i marketinga, glavnog kuvara, menadžera ljudskih resursa, glavnog inženjera, F&B menadžera i IT menadžera. Već početkom 2014. godine biće oglašena slobodna radna mjesta na pozicijama Front Office menadžera, glavne domaćice hotela, menadžera organizacije događaja. Planirano je da hotel zaposli ukupno oko 150 radnika.

Regent1.jpg

Zainteresovani kandidati sa iskustvom u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, po mogućnosti u međunarodnim i elitnim objektima, svoju biografiju na engleskom jeziku sa fotografijom treba da proslijede na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja