Rađenović dao velika obećanja

Budva će dobiti novi bioskop, novi gradski park, napokon i modernu šetališnu stazu, mozaici će biti konzervirani i prezentovani javnosti, djeca sa posebnim potrebama dobiti dnevni centar, hotelijeri će biti stimuluisani.

Samo su neka od ambicioznih obećanja koje je dao gradonačelnik Lazar Rađenović na svečanoj sjednici Skupštine opštine, održanoj u velikoj kongresnoj sali "Maestrala".

 

U prisustvu brojnih zvanica, Rađenović je taksativno naveo, šta će njegova administracija uraditi na, posebno kada je riječ o investicionom programu, i time poslao jasnu poruku svojim saradnicima, da se naredne godine moraju zavrnuti rukavi.

 

Takođe, je naveo da je za Budvom bila uspješna sezona, ostvareno je čak 4.3 miliona noćenje, rivijeru je posjetilo 700 hiljada gostiju i ostvaren je prihod od 350 miliona eura.

 

Primorske novine objaviće ponaosob svaki od projekta koji je najavio Rađenović, kako bi i time javnost upoznali sa svim obećanjima, i uticali na njihovu realizaciju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja