Promovisali novogodišnji doček u Budvi

Turistička organizacije Budve zajedno sa vodećim hotelijerima promovisala je danas u Beogradu ponudu metropole turizma za novogodišnje praznike, uz najavu kompletnog programa dočeka Nove godine na otvorenom ispred zidina Starog grada, kao i ponudu u elitnim hotelima.

Direktorka Turističke organizacije Budve Jelena Rađenović predstavila je program javnog dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada, a predstavnici hotela: “Palas”, “Queen of Montenegro” i “Mediteran” predstavili su svoj novogodišnji program i specijalne aranžmane. Konferenciji za novinare prisustvovala je i pomoćnica ministra turizma Željka Kukavičić Radak i direktorka  predstavništva NTO u Beogradu Jelena Paović.

 

Konferenciji za novinare, koju su pratili brojni sprski mediji prisustvovali su i neki od izvođača koji će uljepšati novogodišnje praznike gostima u Budvi - Bajaga, Sergej Ćetković, Goca Tržan, Adil, Vanja Radovanović, Vesko Belada. Koktelu, koji je upriličen u hotelu Zira su prisustvovale i brojne poznate ličnosti Vesna Dedić, Milena Vasić, Mima Karadžić, Milan Karadžić …

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja