Porto Montenegro donirao aparat za dijagnostifikovanje kancera prostate tivatskom domu zdravlja

Kompanija Adriatic Marinas, sa kompanijama sa kojima sarađuje na projektu Porto Montenegro, donirala je danas tivatskom Domu zdravlja aparat za dijagnostifikovanje raka prostate, u vrijednosti od 3.500 eura. Partnerske organizacije koje su pomogle finansiranje ovog aparata su Gips Trade d.o.o. iz Budve, i firme Veletex i Sinko Group iz Podgorice.

Današnjom donacijom nastavlja se saradnja sa ovom zdravstvenom institucijom - donacija u toku mjeseca novembra u sklopu obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa, iznosila je 2.500 eura. U akciji obilježavanja ovog dana tivćanima je podijeljeno 50 kompleta koji čine aparati za mjerenje nivoa šećera u krvi Aku check, lancete i mjerne trakice za aparate.

 

Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Porto Montenegrom, cijenimo njihovu inicijativu i pomoć, kao i prepoznavanje potrebe za nabavkom ovako važne medicinske opreme u novembru i decembru, u ukupnoj vrijednosti od 6.000 eura. Ovo je nastavak dosadašnje dobre saradnje, za koju sam sigurna da će nastaviti odličnim projektima i inicijativama i u 2014. godini, rekla je direktorka Doma zdravlja Tivat, doc. dr Snežana Matijević.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja