Iz udruženja za zaštitu životinja upozoravaju na trovanje pasa u Bečićima

Vijest o trovanju ženke psa lutalice o kojoj brinu su na svojoj fb stranici objavili iz udruženja za zaštitu životinja Arka Montenegro, a o tome obavijestili i policiju.

Svi osuđuju mjere povodom zabrane sportskog ribolova

Nakon objave da je zabranjen sportsko - rekreativni ribolov, uslijedila je burna reakcija. Oglasile su se juče parije - Demokratska Crna Gora i GP URA, a danas je protest o pismo NKT - u uputio i gradonačelnik Budve Marko Carević.

Humani Nikšićanin donirao Opštini Budva koncentrator kiseonika

Humani Nikšićanin, koji je želio da ostane anoniman, donirao je Opštini Budva koncentrator kiseonika. Predsjednik Opštine Marko Carević proslijedio je aparat Domu zdravlja Budva. Iako je u pitaju korišćen aparat, u odličnom je stanju i može biti od velike pomoći u trenutnoj situaciji.

NOVE MJERE: Ne više od jednog lica na javnim površinama

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) danas je na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Milutin Simović, analizirajući epidemiološku situaciju u Crnoj Gori konstatovalo da značajno povećanje broja građana na ulicama i javnom površinama juče i danas predstavlja nedopustiv nivo kršenja naredbi i preporuka o potrebnoj fizičkoj distanci i ostanka u objektima stanovanja, zbog čega je data saglasnost da već večeras budu dopunjene i izmijenjene pojedine privremene mjere, kako bi nove odluke važile od sjutra.

Novi destinacijski spot za promociju na društvenim mrežama “Crna Gora-destinacija za sva godišnja doba”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, objavila je novi destinacijski spot namijenjen promociji na društvenim mrežama „Montenegro - Destination 4 all seasons”- “Crna Gora-destinacija za sva godišnja doba”.

Vlada tvrdi: Na gradilištima aktivno, građevinci poštuju mjere i naredbe

Realizacija važnih kapitalnih investicija Vlade Crne Gore teče u kontinuitetu, uprkos poteškoćama izazvanih pandemijom koronavirusa.

Izolacija nezakonita, pokušava se destabilizovati Opštinski tim za zaštitu i spasavanje

Saopštenje opštinskih funkcionera i članova Opštinskog tima za zaštitu i spasavanje prenosimo u cjelosti:

Oporavlja se hotelijerstvo u Kini

Prema izvještaju portala Hotel Industry Trends Analysis, u Kini je počeo oporavak hotelijerskog sektora, možda i najugroženijeg sektora koji je izazvala epidemija korona virusa

Donacija za Dom zdravlja i kotorsku bolnicu

Predstavnice gradjevinske kompanije “Alart centar CG” i salona “Kamalaya” uručile budvanskom Domu zdravlja i kotorskoj Opštoj bolnici donaciju od 40 zaštitnih odijela i više od stotinu maski namijenjenih za zdravstvene radnike i osoblje ovih zadravstvenih ustanova.

Zabranjen svaki vid sportskog ribolova

Savez za sportski ribolov na moru je obavijestio je da se u sklopu novih mjera za suzbijanje koronavirusa zabranjuje svaki vid sportsko-rekreativnog ribolova.

Page 1 of 427

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja