24/05/2019 0 comment

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavlja svoju turističku ponudu na najvećem specijalizovanom sajmu kongresne industrije u Frankfurtu.

07/07/2017 0 comment

Airbnb i Booking.com su već odavno postali norma za oglašavanje svih hotela, apartmana, villa, kuća za odmor i ostalih oblika smještaja.

15/04/2019 0 comment

Prije tačno 40 godina crnogorsko primorje pogodio je razorni zemljotres koji je za sobom ostavio pustoš. Sjećanja na to aprilsko jutro i dalje su ...

27/05/2019 0 comment

U Narodnoj biblioteci Budve predstavio se pjesnik Đorđe Šćepović dvjema posljednjim zbirkama poezije “Prije objave” i “Doba”. O poeziji Šćepovića ...

Hide Main content block

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja