Print this page

Humano u TQ plazi

Shopping centar "TQ Plaza" u Budvi, organizuje za sve svoje posjetioce besplatan pregled kože u subotu, 9. novembra, sa početkom u 18 časova.

"Često smo u nedoumici o tipu i stanju naše kože, pa nam to stvara veliki problem prilikom izbora kreme koju treba da koristimo. Takođe, moramo napomenuti da se stanje kože mijenja tokom godine u zavisnosti od vremenskih uslova. Stoga smo Vam omogućili besplatan pregled kože revolucionarnim aparatom Skin Scanner, firme “Meditas”, koji određuje tip vaše kože, hidrataciju, koncentraciju melanina, dubinu hiperpigmentacija i pH koze. Uz to, dobićete i savjete višeg estetičara-kozmetičara, Dragane Orlić, o pravilnoj njezi kože", najavio je PR TQ plaze Ivan Benić.

 

Osim besplatnog pregleda kože, kako je kazao, u isto vrijeme obradovaćemo i naše starije sugrađane, a tim povodom, apoteka " TEA MEDICA 4”, koja se nalazi u shopping centru “TQ Plaza” pokloniće deset aparata za mjerenje šećera u krvi penzionerima Budve, koji će na licu mjesta moći da razgovaraju i posavjetuju se farmaceutskim tehničarom.

 

Takođe, u Shopping centru "TQ Plaza" u Budvi, tokom predstojećeg vikenda Crveni krst Crne Gore organizuje akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice.

Akcija će biti organizovana 9. i 10. novembra u marketu “Maxi”, koji se nalazi u našem shopping centru, gdje će volenteri Crvenog krsta kupcima i posjetiocima dijeliti flajere sa informacijama o akciji, i pozvati ih da svojim donacijama daju značajan doprinos, uz poruku "Vaše malo, nekome puno".

Vidno će biti istaknute i korpe u kojima se sakuplja pomoć, koja će nakon akcije putem opštinskih organizacija Crvenog krsta, biti distribuirana socijalno najugroženijim porodicama u svim crnogorskim opštinama, od 29. novembra do 6. decembra.

Iz Crvenog krsta su pozvali građane da se priključe akciji, navodeći da su prioritetni artikli ulje, šećer, tjestenina, konzervirana hrana, gotove supe i higijenski proizvodi.

PODIJELI