Hotel Aman Sveti Stefan na listi 10 najluksuznijih hotela u Evropi, prema američkom portalu USA Today

U tekstu naslovljenom “Za 1% iznad najboljih evropskih hotela”, koji je objavio američki portal USA Today, hotel Aman Sveti Stefan našao se na listi 10 evropskih hotela sa ekskluzivnom ponudom za “jet set turiste”.

 

Aman Sveti Stefan okarakterisan je kao “igralište za ultra bogate u centru crnogorskog dijela jadranske obale”.

Šarm starinskog i moderni dizajn spajaju se u ovom hotelu sa 5 zvijezdica, koji je okružen sa preko 800 stabala maslina, besprijekorno lijepim pješčanim plažama i bojom mora kao sa razglednice”, navodi se u tekstu.

Pored Svetog Stefana na ovoj listi prestižnih hotela našli su se: “Grand-Hôtel du Cap-Ferrat” i hotel “L'Apogée Courchevel” u Francuskoj, „Belmond Hotel Cipriani” u Veneciji, “The Chedi Andermatt” u Švajcarskoj, “Corinthia Hotel” u Londonu, “Villa d'Este” na jezeru Komo u Italiji, “Le Bristol” u Parizu, “Mandarin Oriental” u Barseloni i “Ballyfin Demesne” u Irskoj.

home_0001.jpg

 

Villa d'Este

hotel-spa-piscine-l-apogee-courchevel-1850-683.jpg

“L'Apogée Courchevel

ocip_1366x570_exterior04b.jpg

Belmond Hotel Cipriani

link: Usa Today

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti