Blogeri u Budvi

 Turistička organizacija opštine Budva nastavlja organizaciju studijskih posjeta čuvenih blogera kako bi na najbolji mogući način doprinijeli promociji turističke sezone u Budvi.


 
Ellco Roos, čuveni bloger iz Holandije, stože 27. juna i boraviće u Budvi do 3. jula. Na Instagram-u njegov rad prati 435000 ljudi.
 
Rob Lloyd, dolazi iz Kanade, gdje je veoma popularan, njegov rad prati 108000 ljudi na Twitter-u i 6110 na Instagram-u.
 
Turistička organizacija opštine Budva nastavlja da svoje PR aktivnosti usmerava na online promociju, imajući u vidu da Internet portali i društvene mreže svake godine sve više postaju glavni izvor informacija.
 
Pogledajte njihove linkove:
 
croyable.com
 
stophavingboringlife.com
 

 

VEZANO:
 
 

Italijanski bloger je rekao da je uživao u Budvi, a kakvi su efekti na društvenim mrežama?
 


Intervju sa norvežankom: Crnogorci najjači adut ove destinacije

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti