Porto Montenegro na sajmu luksuza u Londonu

Prvi internacionalni sajam London Yacht, Jet and Prestige Car Show, na kojem kompanija Adriatic Marinas predstavlja tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro, počeo je danas, 08. aprila, i trajaće do petka, 10. aprila.

London Yacht, Jet and Prestige Car Show zamišljen je kao nova manifestacija za svjetske finansijske oligarhe i najimućniju klijentelu koju zanima luksuz. Probrana imena iz svijeta jahting industrije, avioindustrije koja proizvodi luksuzne biznis i privatne avione i helikoptere, te najprestižnija imena proizvođača brzih automobila, biće izlagači u središtu britanske prestonice i jednom od najvećih centara svjetskog biznisa.

 

U vrlo uskom prestižnom krugu izlagača, kompanija Adriatic Marinas će biti fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima Regent hotela, luksuznih rezidencija, bazena Lido i lifestyle događaja, zbog kojeg će Porto Montenegro i ovog ljeta nositi epitet omiljenog sidrišta za superjahte i mjesta okupljanja svjetskog džet-seta.

 

Velika Britanija je stabilno tržište, a biznismeni iz cijelog svijeta koji posluju u britanskoj prestonici prisustvovaće ovoj manifestaciji, koja predstavlja kombinaciju nautičkog šoua i sajma automobila. Već prvog dana sajma interesovanje posjetilaca za tivatsku marinu je veliko, a potencijalni klijenti su fokusirani na benefite marine i luksuzne rezidencije, kao i Crnu Goru kao destinaciju uopšte – poručuje tim kompanije Adriatic Marinas koji je trenutno u Londonu. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti