Hiljadu žalbi od turista

Hiljadu žalbi od turista

 

Za proteklih četiri mjeseca Štab za praćenje turističke sezone primio je više od hliljadu žalbi turista i mještana i za razliku od ranijih godina, najviše je pritužbi bilo na izvođenje radova na gradilištima u toku sezone, što je opštinskim odlukama zabranjeno. Za razliku od lani, kada je buka i prodaja na šetalištima, bile ono na šta su se se odnosile većina žalbi, ove sezone je sasvim drugačije.

"Štab za praćenje turističke sezone je dao prioritet u radu inicijativama građana, odnosno prijavama gostiju pristiglih preko Call centra, odnosno dežurnog telefona za žalbe u Upravi za inspekcijske poslove 080 555 555, ili neposredno datih Štabu. Za proteklih skoro četiri mjeseca primili smo 1.051 žalbu, od kojih se najviše odnosilo na: nelegalnu gradnju-218, kupališta-135, buku-110, ugostiteljstvo-103, promet robe-94, dilere soba-74, privatni smještaj-34, tržište rada-32, turističke agencije-23 i ostalo-228" navodi su iz Štaba.

 

 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti